Een antwoord op alle vragen

Laura van Dolron en de KOE
wo 23/01/2019 - 20:00
do 24/01/2019 - 20:00
Theater
Eerste Keer
90' - zonder pauze

Ticketprijzen

€ 16

check onze kortingen

Laura van Dolron bouwt een safe space voor vragen in een laboratorium vol antwoorden.

Bijgestaan door acteur en schrijver Willem de Wolf (de KOE) muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren (Circus Treurdier, Orde van de Dag) nodigt zij haar publiek uit een vraag op te schrijven. De vragen vormen de basis voor een voorstelling die elke avond live wordt gecomponeerd, op het scherpst van de snede, met humor maar ook met de ambitie om de antwoorden te vinden die het publiek verdient!

Een filosofisch theaterconcert vol zoeken en vinden, vol hoop en wanhoop, en uiteindelijk is er misschien een antwoord dat alle vragen overstijgt.

Bio 

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Samen met het publiek zoekt zij naar wat mooi is en wat beter kan. Zij gebruikt het theater als plek om oprecht te zijn omdat zij gelooft dat er in "het echte leven’ al genoeg wordt gedaan alsof.

In de pers

  • 'Een originele vorm van participerend ervaringstheater - De filosofische onderwerpen zijn koren op Van Dolrons molen die zichzelf niet voor niets ‘stand-up philosopher’ noemt. - ***De Volkskrant
  • 'Creatief en inventief hoe het viertal tot antwoorden komt op vragen.' - **** NRC
  • 'Van Dolron en vooral De Wolf zijn erg innemend, waardoor je graag naar ze blijft kijken en luisteren.' - ****Scenes
  • ‘Een oefening in verdraagzaamheid’ - Theaterkrant
  • Door de verschillen tussen Van Dolron en De Wolf een heel spannend avontuur.’ - RiRo
  • Op vraag van het publiek - Het Nieuwsblad

Credits

concept Laura van Dolron spel, muziek & uitvoering Laura van Dolron, Willem de Wolf, Frank van Kasteren en Wilko Sterke dramaturgie Barbara Van Lindt decorontwerp Marloes & Wikke lichtontwerp Gé Wegman zakelijk leiding Nora Duijf, Buro Saai publiciteit Maartje Hagar Treep productie Kim Eldering grafisch ontwerp Martijn van Riet, Lab 13  

www.lauravandolron.com

Ticketprijzen

€ 16

check onze kortingen