Een antwoord op alle vragen

Laura van Dolron en de KOE
wo 23/01/2019 - 20:00
do 24/01/2019 - 20:00
Theater
Eerste Keer

Ticketprijzen

€ 16

check onze kortingen

Deze makers hebben zo veel mogelijk antwoorden klaar liggen: op vragen die ze denken te krijgen, vragen die ze vrezen te krijgen en/of vragen die ze hopen te krijgen. Ze worden iedere avond weer overvallen door de vragen van het publiek. Er zullen antwoorden zijn die passen bij de vragen, er zullen vragen niet gesteld worden waar zij wel het antwoord op hebben en er is een hulplijn van wijze mensen aanwezig. Het publiek ziet hen zoeken, worstelen en musiceren.

En zo ontstaat er iedere avondlive een filosofisch theaterconcert vol poezie, denken, doen, hoop en wanhoop … en uiteindelijk is er misschien wel één antwoord dat alle vragen overstijgt!

Als stand-upfilosofe analyseert Laura van Dolron zichzelf én het publiek tijdens openhartige voorstellingen vol maatschappelijke betrokkenheid en zelfspot. Van Dolron was vorig seizoen focusartieste in 30CC.

Credits

concept Laura van Dolron tekst en spel Laura van Dolron, Willem de Wolf (de KOE, Kas & de Wolf) muziek Wilko Sterke (Circus Treurdier, Orkater, Orde van de Dag), Frank van Kasteren (Circus Treurdier, Orde van de Dag, Het Nieuwe Lied) vormgeving Wikke van Houwelingen en Marloes van der Hoek producent Stichting In goed gezelschap van Laura in samenwerking met de KOE (B)

www.lauravandolron.com

Ticketprijzen

€ 16

check onze kortingen

Kijk ook eens bij:

15/05/2019 - 20:00
Laatste tickets