Drie sterke vrouwen

WALPURGIS
zo 08/03/2020 - 15:00
Theater, Familie, Festival
45'
van 6 tot 10 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze  kortingen

Het Boze Wolffestival brengt spannend visueel theater in een uitgebreide reeks aan niet te missen voorstellingen. Tijdens de maand maart kan je in negen Vlaams-Brabantse cultuurcentra terecht voor het strafste figurentheater, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar Eeuwige Berg. Als hij een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan een wedstrijd in het koninklijk paleis, is hij er zeker van dat hij zal winnen. Tot hij op zijn weg drie vrouwen ontmoet en de moed hem in de schoenen zakt.

'Drie sterke vrouwen' is een muziektheatervertelling gebaseerd op een oeroud Japans sprookje waarin genderclichés op speelse wijze en met humor doorprikt worden. Percussie, koto, zang, beeld, Aziatische en westerse elementen worden organisch verweven.

  • Deze productie is in eenvoudig Nederlands.
  • bestel je verjaardagfeestje
  • We vragen met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen.

In de pers

  • Sterke vrouwen bestaan echt - Bruzz
  • "Hokjesdenken is niets voor ons" - wowW!
  • Astrid Stockman tipt 'Drie sterke vrouwen' in DANS-magazine

Credits

tekst, regie Judith Vindevogel stem Katelijne Verbeke compositie, percussie en koto Tsubasa Hori live tekeningen Sarah Yu Zeebroek scenografie Stef Depover externe blik en educatieve omkadering Paula Stulemeijer in het kader van internationale vrouwendag

volledig programma op www.bozewolffestival.be

www.walpurgis.be