Dit is niet de titel

compagnie barbarie & BRONKS
zo 12/02/2023 - 15:00
Theater, Familie
7 – 11 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - check onze kortingen

Dit is niet de titel is een voorstelling die gaat over liegen. Alhoewel dat niet helemaal waar is. Wie weet, komen we nog ergens anders uit. Wat ook leuk zal zijn. Maar niet zo leuk als liegen. Niet dat liegen leuk is. Toch niet voor iedereen. 

Liegen is ook niet hetzelfde als foppen.
Liegen is ook niet altijd liegen.
Liegen is een groot woord.
Liegen is veel gezegd.
Maar wat is echt echt. Wie weet dat? Aha!
Goed kunnen liegen, is belangrijk. Maar eerlijk zijn ook. Ook al duurt eerlijk zijn al veel te lang.

Vanuit een fascinatie voor fake news en deepfake gaat cie barbarie de strijd aan met de leugen, maar ook met de waarheid. In tijden van wantrouwen tegenover de traditioneel betrouwbare nieuwsbronnen voelt het vertellen van een duidelijk verhaal als een onmogelijke opdracht. Waarom liegen wij? En heeft liegen ook zijn voordelen?

Credits

www.compagniebarbarie.be

concept barbarie compagnie (Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel) spel  Sarah De Backer, Amber Vangeel, Lotte De Bleser en Liesje Vaes regie Karolien Goethals tekst één of andere Karolien in samenwerking met de spelers en ook met de buitenwereld scenografie Michiel van Snauwelaert kostuums Viv van der Poel en Leila Boukhalfa geluid en techniek Saul Mombaerts powered by BRONKS met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de VGC foto Franky Verdickt