DeVespers

Currende
zo 09/05/2021 - 15:00
Ticketverkoop gepauzeerd
Muziek, Klassiek, Festival, Vocaal
Overdag
Ticketverkoop gepauzeerd

Ticketprijzen

€ 10 - check onze  kortingen

NIEUWE DATUM? 

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 3 mei 2020, maar werd verplaatst omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen. We verkopen daarom geen bijkomende tickets. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe datum, beslissen we of er een extra verkoop wordt gestart.DEVESPERS?

De sfeervolle kerk van de Abdij van Park vormt het kader voor 'DeVespers'. Deze concertreeks laat op zondagnamiddag eeuwenoude muziek weerklinken die bestemd was voor de kerkdienst.

Currende kiest voor franco-Vlaamse meerstemmigheid. Uit het rijke repertoire diept artistiek leider Erik Van Nevel pareltjes op uit de tweede helft van de 16de eeuw, die de rust en intensiteit van een renaissancevesperdienst evoceren. 

Aansluitend geniet je in de abtstuin (aan de ingang van museum Parcum) van een beiaardconcert in openlucht. Beiaardier Luc Rombouts kiest daarbij voor een 17de-eeuws programma.

Credits

artistieke leiding Erik Van Nevel


Kijk ook eens bij:

vr 30/04/2021 - 20:30
Ticketverkoop gepauzeerd
wo 05/05/2021 - 20:30
Ticketverkoop gepauzeerd

Muziek ten tijde van Dirk Bouts

Oltremontano, Cappella Pratensis & Park Collegium
za 08/05/2021 - 20:00
Ticketverkoop gepauzeerd