De Woordenaar - NIEUWE DATUM

De Kolonie MT
za 26/09/2020 - 20:00
di 17/03/2020 - 20:00
Geannuleerd
Theater, Muziek
75'

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze  kortingen

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, werd deze vertoning uitgesteld tot zaterdag 26 september. Tickethouders worden persoonlijk verwittigd.

Wegens werken aan de Bondgenotenlaan, check je best vooraf je route naar de 30CC/Schouwburg!

'De Woordenaar' wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.

'De Woordenaar' wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

  • met inleiding door Herman Mariën om 19.15 uur in de foyer. Herman Mariën heeft zowel Herman Teirlinck als het conservatorium van Antwerpen doorlopen, waar hij ook les heeft gegeven en departementshoofd is geweest. Verder is hij werkzaam geweest bij o.a. Jeugd en Muziek Vlaanderen (directeur) en heeft hij heel wat muziekproducties gecreëerd.

In de pers

  • De sterkte van deze productie ligt dan ook in de kruisbestuiving tussen Vanden Broecke en de vierkoppige jazzband met Spaenc, Johan Vandendriessche, Pol Vanfleteren en Amber Meert. Noem hen geen begeleidende muzikanten, maar evenwaardige compagnons die de verteller wisselend versterken en explosief weerwerk bieden - (****De Standaard)Credits

tekst, spel en concept Bruno Vanden Broecke compositie en concept Bo Spaenc livemuziek Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche en Dante Verspaendonck/Amber Meert vorm en licht Mark Van Denesse kostuum Chris Snik met steun van de Vlaamse Overheid, cultuurcentrum Berchem, de Belgische Tax Shelter en Gallop Tax shelter

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze  kortingen