De Woordenaar

De Kolonie MT
za 26/09/2020 - 20:00
Theater, Muziek
75'
Ticketverkoop gepauzeerd

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze  kortingen

WACHTLIJST?

Dit event stond oorspronkelijk gepland op 17 maart 2020, maar werd verplaatst omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen. We verkopen daarom geen bijkomende tickets. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe datum, beslissen we of er een extra verkoop wordt gestart.

DE WOORDENAAR

'De Woordenaar' wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.

'De Woordenaar' wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

    In de pers

    • De sterkte van deze productie ligt dan ook in de kruisbestuiving tussen Vanden Broecke en de vierkoppige jazzband met Spaenc, Johan Vandendriessche, Pol Vanfleteren en Amber Meert. Noem hen geen begeleidende muzikanten, maar evenwaardige compagnons die de verteller wisselend versterken en explosief weerwerk bieden - (****De Standaard)    Credits

    tekst, spel en concept Bruno Vanden Broecke compositie en concept Bo Spaenc livemuziek Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche en Dante Verspaendonck/Amber Meert vorm en licht Mark Van Denesse kostuum Chris Snik met steun van de Vlaamse Overheid, cultuurcentrum Berchem, de Belgische Tax Shelter en Gallop Tax shelter

    Bekijk en luister online