De Woordenaar

De Kolonie MT
za 26/09/2020 - 20:00
ma 28/09/2020 - 20:00
Theater, Muziek
75'

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - € 11 (rang 3)

check onze  kortingen

of bestel via de 30CC ticketlijn

NIEUWE UITVOERINGEN

Dit theaterconcert stond oorspronkelijk gepland op 17 maart 2020, maar werd naar het najaar verplaatst omwille van de coronamaatregelen.

Om nodige social distancing te garanderen, beperken we de capaciteit en verkopen enkel nog ongenummerde plaatsen.

We vervangen het verplaatste concert daarom door twee nieuwe, coronaproof uitvoeringen.
Tickethouders krijgen voorrang en ontvangen hierover een persoonlijk bericht.

DE WOORDENAAR

'De Woordenaar' wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft, is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.

'De Woordenaar' wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

 • met GRATIS inleiding op zaterdag 26 september om 19.15 uur in foyer Schouwburg (reservatie verplicht!)
  bestel tickets 
  Alleen voor tickethouders 'De Woordenaar' op 26/9.
 • programmablaadje

  In de pers

  • De sterkte van deze productie ligt dan ook in de kruisbestuiving tussen Vanden Broecke en de vierkoppige jazzband met Spaenc, Johan Vandendriessche, Pol Vanfleteren en Amber Meert. Noem hen geen begeleidende muzikanten, maar evenwaardige compagnons die de verteller wisselend versterken en explosief weerwerk bieden - (****De Standaard)  Credits

  tekst, spel en concept Bruno Vanden Broecke compositie en concept Bo Spaenc livemuziek Bo Spaenc, Pol Vanfleteren, Johan Vandendriessche en Dante Verspaendonck/Amber Meert vorm en licht Mark Van Denesse kostuum Chris Snik met steun van de Vlaamse Overheid, cultuurcentrum Berchem, de Belgische Tax Shelter en Gallop Tax shelter

  Bekijk en luister online