De Koers

Une Tribu Collectif
zo 10/03/2019 - 15:00 Tickets
Theater, Familie
60'
van 10 tot 99 jaar

Ticketprijzen

€ 12

check onze kortingen

of bestel via de 30CC ticketlijn

Eddy is de zoon van een cafébaas en wint alle belangrijke kermiskoersen. Zijn leven verandert wanneer hem gevraagd wordt om professionele wielrenner te worden. Iedereen leeft mee met Eddy en verwacht dat hij snel aan de top zal staan. Maar dan gebeurt er iets wat niemand had verwacht.

'De Koers' is een originele figurentheatervoorstelling in een verrassende vorm. Met objecten, poppen, naaimachines, fietsen, stoffen en muziek verrast dit Waalse gezelschap met een poetische, beeldende voorstelling over hoop, verdriet, winnen en verliezen.

Nederlands gesproken

  • We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen.


 

In de pers

“Eenvoudig en intrigerend tegelijkertijd hoe Une Tribu erin slaagt om vakmanschap en kunst te verbinden in een werkelijk magische voorstelling.” (La Libre Belgique)

Credits

creatie Une Tribu Collectif concept en creatie Alice Hebborn, Sarah Hebborn, Valentin Périlleux en Michel Villée met Sarah Hebborn, Valentin Périlleux en Michel Villée componist Alice Hebborn lichtontwerp Octavie Piéron licht Karl Autrique/Octavie Pieron geluid Paola Pisciottano/Alice Hebborn scenografie en poppen Valentin Périlleux dramaturgie Daniel Schmitz en Noémie Vincart productie Entrée de Secours ASBL coproductie: le Théâtre National/Bruxelles, le Théâtre de Liège et le Théâtre de l’Ancre met als partner Théâtre de Galafronie In het kader van het Boze Wolffestival
 

www.unetribu.be
www.bozewolffestival.be

 

Bekijk en luister online