De Grootste Leesclub 'Het moois dat we delen'

Ish Aït Hamou
zo 16/02/2020 - 20:00
Literatuur

Ticketprijzen

€ 8

Ish Aït Hamou is een bezige bij. Hij debuteerde in 2014 als auteur met 'Hard hart'. Een jaar later volgde het succesvolle 'Cécile'. Vorig seizoen toerde hij met de theatershow 'Aangenaam, ik ben Ish'. Een voorstelling over de kracht van verhalen, de zoektocht naar identiteit en de moeilijkheden in onze samenleving. Mensen raken en door mensen geraakt worden, is wat Ish drijft.

Deze avond is het tweede deel van een tweeluik.
In oktober nodigden we Ish Aït Hamou uit om zijn nieuwste boek 'Het moois dat we delen' voor te stellen. Een beklijvend verhaal over hoe je het leven weer oppakt na een ingrijpende gebeurtenis.

In februari houden we een leesclub over dit boek, samen met Ish. Hij neemt actief deel aan de leesclub en gaat met zijn lezers het gesprek aan over zijn boek.

Over 'Het moois dat we delen':

In het stadje waar Soumia en Luc wonen, speelt het leven zich voornamelijk af aan de schoolpoort, bij de plaatselijke kruidenier én op het voetbalveld. Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert met de moed der wanhoop het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

In de pers

Interview met Ish Ait Hamou: 'Angst is de diesel van heel wat maatschappijen' - ClubKultuur

Ticketprijzen

€ 8