De Beren Gieren & Ben Sluijs Quartet

wo 29/11/2017 - 20:00
Muziek, Jazz
60' - pauze - 60'

Ticketprijzen

€ 15

Sinds hun oprichting in 2009 hebben De Beren Gieren geen moment stilgezeten. Hun tweede album A raveling (2013) zorgde voor de internationale doorbraak en de liveopname The Detour Fish (2014), werd overal lovend ontvangen. In 2015 speelden ze op Jazz Middelheim en verscheen ook hun derde trio-album One Mirrors Many. Ze werken ook innig samen met internationale grootheden als Ernst Reijseger, Marc Ribot en Louis Sclavis. In september is het uitkijken naar hun nieuw album.

Ben Sluijs is een van de meest lyrische en poëtische jazzsaxofonisten in ons land. Hij bouwde snel geloofwaardigheid op en speelde al samen met Philip Catherine en Toots Thielemans. Voor zijn nieuwe Quartet laat hij zich flankeren door drummer Dré Pallemaerts en twee uitzonderlijke jonge talenten: pianist Bram De Looze en contrabassist Lennart Heyndels.

Credits

De Beren Gieren: Fulco Ottervanger (piano), Lieven Van Pée (bas) en Simon Segers (drums) Ben Sluijs Quartet: Ben Sluijs (saxofoon), Dré Pallemaerts (drums), Bram De Looze (piano) en Lennart Heyndels (contrabas) in het kader van Jazzlab series foto De Beren Gieren Pieter Jan De Pue

www.deberengieren.be

www.jazzlabseries.be

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 15