DAVID of hoe we ons bedacht hebben

de KOE, De Nwe Tijd & Hof van Eede
Theater

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2) - €11 (rang 3)

check onze kortingen

Hoe blijf je overeind in het volwassen leven zonder je op je vijftigste een kogel door je kop te jagen? Dat was het uitgangspunt van de speech This is water van de Amerikaanse schrijver David Foster Wallace. Wallace las de tekst in 2005 op de diploma-uitreiking van een prestigieuze hogeschool. Drie jaar later hing hij zich met een tuinslang op in zijn garage. Hij werd 46 jaar.

Drie gezelschappen maken evenveel voorstellingen over de persoon en het werk van David Foster Wallace. Vertrekpunt zijn de biografie van de auteur, zijn verslaving, genialiteit, onzekerheid, depressie en hyperbewustzijn. Het eerste luik, DAVID of hoe we ons bedacht hebben zoekt uit hoe je een betekenisvol leven leidt, een leven dat samenhangt met anderen en met de wereld, zodat je minstens de vijftig haalt zonder een kogel door je kop te jagen.

Credits

tekst Willem de Wolf, Wannes Gyselinck en Freek Vielen spel Willem de Wolf, Suzanne Grotenhuis, Greg Timmermans, Ans Van den Eede,Carine van Brugge en Freek Vielen eindregie en scenografie Peter Van den Eede foto Bram De Vreese

Bekijk en luister online


Kijk ook eens bij:

ONDERLAND

LEUE presenteert: Laura François(vervangt Clara Cleymans), Alice Reijs, Michael Pas, Dimitri Leue en Warre Borgmans
wo 23/02/2022 - 20:00

De nieuwe man

de HOE (voorheen de KOE)
di 12/04/2022 - 20:00
wo 13/04/2022 - 20:00