Dans Dans presenteert Zink - Uitgesteld!

Support: Schreel Van De Velde

di 07/12/2021 - 20:00
Uitgesteld
Muziek, Jazz, Pop & Rock
Jongeren (12+)

Ticketprijzen

€ 18 - check onze kortingen

Concert uitgesteld!

Om organisatorische redenen wordt een belangrijk deel van de tour van Dans Dans uitgesteld naar najaar 2022. 
Ook het concert van 7 december wordt daarbij geannuleerd. Wanneer er een nieuwe concertdatum vastligt, zullen wij jou hier tijdig over informeren.
Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

----

Dans Dans is terug! En hoe! In moeilijke omstandigheden, in volle derde lockdownperiode waarin intimiteit en nabijheid vol gevaar zijn, maakt Dans Dans de soundtrack van verbinding, communicatie, passie en samenhorigheid.

Dans Dans is het unieke muzikale verbond tussen Bert Dockx (Flying Horseman, Ottla), Frederic Jacques (Lyenn en bassist bij Mark Lanegan) en Steven Cassiers (Dez Mona, DAAU). Sinds het debuut in 2012 verbaast dit trio met muziek die onmogelijk in één vak te plaatsen valt. Instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild.

Met al vier langspelers (Dans Dans, I/II, 3 en Sand) onder de arm en memorabele concerten op onder meer Leuven Jazz Festival, North Sea Jazz, Gent Jazz en Pukkelpop bouwt Dans Dans met dit vijfde studioalbum onvermoeibaar verder aan zijn hoogsteigen muzikale universum. Ze bewijzen ook nu weer, schijnbaar achteloos, waarom het een van de meest intrigerende bands uit België en verre omstreken is.

Dit is geen fusion, geen rock of jazz of ambient.
Dit is de klank van de zoekende, intuïtieve mens;
van een tijdloze, mysterieuze droom; 
van het hart, de buik en de ziel.

Support: Schreel Van De Velde

Schreel Van De Velde is het nieuw duoproject van multi-instrumentalist Lucas Schreel en jazzdrummer Casper Van De Velde (schntzl, Bombataz). Instrumentale, filmische, poëtische muziek. Toetsen van rood fruit, kruidig pepertje, met een volle body en een lange afdronk.

In de pers

“Dans Dans zien is nooit meer vergeten. Meer zien de enige remedie.” (★★★★ ½ Written in Music)

“Zink van Dans Dans is een harde, zinderende en gewaagde noisetrip.” (★★★★ Humo)