CÔTÉ JARDIN

za 10/09/2016 - 14:00
gratis
Familie, Festival
Gratis
gratis

Ticketprijzen

€ 0

Het blijft zomeren. Hopen we toch. In het prachtige kader van de Kruidtuin start de nieuwe jaargang van familieprogramma Bink!. Cultuur meets natuur in kleine acts, knutseltafels, vertellers, pop-upbibliotheek, tuinterras, bijen en honing, muzikanten, typ- en naaimachines … Voor families met (jonge) kinderen.

Iedereen doorloopt een parcours van culturele verwondering. To do’s: wonderlijke poëzie of een brief aan het lief typen op ouderwetse typemachines op de maat van songs uit de jaren 70/80. Een eigen droomtuin creëren met plasticine, die gedrukt wordt op een mooie prent. Of nog: leren composteren, terwijl Marinus de boskabouter leuke verhalen vertelt over compostdiertjes. Kan ook: klimmen en springen op aan elkaar gehaakte, stuiterende speelbeesten. Keuze te over!


Naast het gratis aanbod zijn er ook twee bijzondere (betalende) voorstellingen. Je ontdekt de wonderlijke mechanische vogels in het muziekale poëtische machinetheater Birder/Vogelaar van Rooftoptiger. En in Reparaties en Herstellingen bouwen de kinderen samen met de Gezusters Hirngespinst aan een mooiere, betere wereld.


Credits

www.chonk.be
www.den-draad.be

www.woodkid.be