Concerto pour deux clowns

Les Rois Vagabonds
di 15/02/2022 - 19:00
Familie, Circus
8 - 108 jaar

Ticketprijzen

€ 14 (rang 1) - € 13 (rang 2)

check onze kortingen

Laat je niet in het ootje nemen, deze clowns met rode neus, witte schmink en extravagante kostuums zijn niet van gisteren. Het zijn top mimespelers, geniale komieken, hilarische acrobaten en virtuoze muzikanten. Op de tonen van Bach, Vivaldi en Strauss brengen ze het publiek van het ene lachsalvo naar de volgende lachkick. In 2013 wonnen ze de publieksprijs op het theaterfestival van Avignon, en toeren sindsdien de wereld rond.

In de pers

In ‘Concerto pour deux clowns’ spelen Julia Moa Caprez en Igor Sellem op buitengewoon muzikale wijze met theatertradities en -clichés. En bovenal met het publiek. De circusacrobatiek die zij daarbij inzetten oogt spectaculairder dan zij in wezen is, maar is meer dan effectief. Zo bewijst het Franse gezelschap Les Rois Vagabonds dat met het aan de commedia dell’arte ontleende duo witte clown en Augustus wel degelijk nog altijd een avontuurlijke voorstelling is te maken. […] (Henri Drost – theaterkrant.nl)

Credits

van en met Julia Moa Caprez en Igor Sellem techniek: Sacha Pinget en Florian Euvrard productie: Les Rois Vagabonds foto Miguel Robeina

Kijk ook eens bij:

Cirque Composé Meets Leuven Jazz

30CC & CIRKLABO ism Tuur Florizoone
di 15/03/2022 - 19:00