Concertantes

Ans en Wilma
zo 12/01/2020 - 15:00 Tickets
Muziek, Familie
60'
van 6 tot 11 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze  kortingen

Ans en Wilma houden wel van een uitdaging! Deze keer plannen ze een concert. Heel professioneel. Denken ze. Maar op het podium gaat er van alles mis. Door Ans. Zegt Wilma. Door Wilma. Zegt Ans. Het leven in de showbusiness is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Want wat doe je als je tijdens een lied plots heel dringend moet plassen? En hoe los je het op als de elektriciteit uitvalt? Lukt het om een ruzie uit te vechten terwijl er een volle zaal naar je kijkt? En wie kan er eigenlijk het beste zingen Ans of Wilma? Ans zegt Wilma. Wilma zegt Ans.

'Concertantes' is een grappige en ontroerende muziekvoorstelling voor de hele familie.

  • bestel je verjaardagfeestje
  • We vragen met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen.

In de pers

  • “Ariane van Vliet en Alice Reijs gaan voluit zoals ik spelers al lang niet meer voluit heb zien gaan op een scène. Uitvergroot en dapper op de rand van het geloofwaardige, dat wordt in dit geval übergeestig. Ook omdat de teksten erg goed geschreven zijn.” - (**** De Morgen)

Credits

met Ariane van Vliet en Alice Reijs muziek Stoffel Verlackt, Geert Hellings en Jonas Van den Bossche productie hetpaleis