CIRKL

vr 12/05/2017
za 13/05/2017
zo 14/05/2017
Familie, Circus, Festival
het volledige programma vind je op www.cirklcircus.be

Ticketprijzen

Leuven is al jaren een echte circusstad. Vanaf dit voorjaar zetten 30CC en Cirkus in Beweging dat extra in de verf met het gloednieuwe festival CIRKL.

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei ontdek je rond de Vaartkom het circus van vandaag en morgen. Zet je schrap voor een feestweekend vol internationale topvoorstellingen, veel jong talent, spectaculaire acts op grote hoogte, De Langste Fanfare en een fris aanbod van animaties en workshops.

TOPVOORSTELLINGEN die je zeker niet mag missen: A Simple Spacevan Gravity & Other Myths (AU), Forever, happily … van Collectif Malunés (B), Sol bémol van Compagnie d’irque & fien ...

In het Sluispark serveert 'CIRKL' op zaterdag en zondag een continu aanbod van vernieuwende optredens en animaties. Het programma is geschikt voor alle leeftijden, en bovendien helemaal gratis! Met o. a. Lyapunov enDoe het zelf circus.

Het muzikale gezelschap Die Verdammte Spielerei nodigt iedereen uit om hun 'Langste Fanfare' te vervoegen. Of je nu graag trommelt, blaast of liever triangelt … iedereen kan deelnemen.

LOCATIE

> verschillende locaties aan de Leuvense Vaartkom
> festivalcentrum in het gloednieuwe Sluispark

Het volledige programma vind je op WWW.CIRKLCIRCUS.BE

het volledige programma vind je op www.cirklcircus.be

Ticketprijzen