CHAÏM

Een ode aan adem

THERE THERE Company
ma 17/10/2022 - 20:00
di 18/10/2022 - 20:00
Circus, Performance
60'
ook voor kinderen vanaf 10 jaar

Ticketprijzen

€ 15 - check onze kortingen

Ademen is een automatisch proces. Het houdt ons in leven. Het is de drijvende kracht achter onze vitale functies, onze stem, onze beweging. Ademen is een krachtig, maar tegelijk zo fragiel biologisch systeem en lang niet zo vanzelfsprekend als we denken. Pas als de adem ons ontnomen wordt, zien we de waarde ervan in.

In Chaïm ontmoeten acrobatie en klassieke zang elkaar. Beide zijn een vorm van lichamelijke virtuositeit, gestuurd door adem. De voorstelling ontstaat op het ritme van ademhaling. Adem wordt stem, wordt beweging, wordt muziek. Op scène drie performers: een klassiek geschoolde zangeres, een acrobate en een jonge performer.

  • in coprogrammatie met STUK

Credits

www.theretherecompany.be

regie en choreografie Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen met Maria Madeira, Fran Van Lysebettens en Robine Lerouge / Ran Couvreur dramaturgie Marie Peeters techniek Casper Van Overschee lichtontwerp David Carney musicologie en compositie Tom Permentier en Fran Van Lysebettens kostuums en scenografie Oona Mampuys coproductie Perpodium, Cirklabo, Theater op de Markt, PERPLX en Miramiro met steun van De Vlaamse overheid, Kunstencentrum STUK en de RUIMTE foto Toon Van Gramberen


Kijk ook eens bij:

Sawdust Symphony

Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck - Korzo
wo 21/12/2022 - 19:00
do 22/12/2022 - 20:00