Cellokrijgers

Oorkaan & Cello Octet Amsterdam (NL)
zo 24/02/2019 - 15:00
Muziek, Familie
55'
van 6 tot 12 jaar

Ticketprijzen

€ 14

check onze kortingen

HOE KLINKT MOED? Ken je de 8 Cellokrijgers? Ze zijn sterk, soepel, en vingervlug. Gewapend met cello en strijkstok trekken zij ten strijde. Zij gaan elke uitdaging aan die zij op hun tocht tegenkomen: het grote gevaar, het onbekende en de beer op de weg. De Cellokrijgers laten hun strijkstokken als zwaarden kletteren. Ze strijken een doolhof van onbekende klanken uit hun cello’s waar de tegenstander in verdwaald raakt. Met humor en spannende muziek bewegen de Cellokrijgers zich sierlijk door de strijd. Welke kracht heb jij nodig om een krijger te zijn?

Een drieluik over stoer doen, winnen en verliezen, kwetsbaar zijn en de kracht van muziek.

Met muziek van Béla Bartók, György Ligeti en Philip Glass.

kleurplaat

Kleur je eigen 'Cellokrijger schild'

programmaboekje 

  • We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen.


 

Credits

Cello Octet Amsterdam Sanne Bijker, Sanne van der Horst, Rares Mihailescu, René van Munster Alistair Sung, Esther Torrenga/Eduard Ninot Roig, Geneviève Verhage en Claire Bleumer/Susanne Rosmolen choreografie Jochem Stavenuiter, Josephine van Rheenen, Pim Veulings artistieke leiding Caecilia Thunnissen en Sanne Bijker dramaturgie Erin Coppens

www.cellooctet.com 
www.oorkaan.nl

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 14

check onze kortingen