Carrying my father - NIEUWE DATUM

THERE THERE company
di 03/11/2020 - 20:00
za 14/03/2020 - 20:00
Geannuleerd

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2)

check onze  kortingen

WACHTLIJST?

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 14 maart 2020, maar werd verplaatst omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen.
Nieuwe ticketaanvragen worden daarom op een wachtlijst geplaatst. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe performance, contacteren wij de aanvragers (in volgorde van aanvraag) om hun aankoop af te ronden.

CARRYING MY FATHER

Acht volwassen mannen dragen elkaar. Vier zonen met hun vader. Acht lichamen die misschien niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en hun interactie met elkaar.

Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over het ouder wordende lichaam en het omkeren van de zorgtaken tussen de generaties. Over lichamen en relaties onderhevig
aan de tijd. Met een gemengde cast van professionelen en amateurperformers.

  Credits

  concept en regie Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen met Toon en Eugeen Van Gramberen, Jonas en Danny Juchtmans, Josse en Koen De Broeck en Joren en Jan De Cooman coproductie 30CC, Theater op de markt en PERPLX met steun van Circuscentrum en Cas-co

  wwww.therethere.be

  Bekijk en luister online

  Ticketprijzen

  € 16 (rang 1) - € 14 (rang 2)

  check onze  kortingen