Carrying my father

THERE THERE company
za 14/03/2020 - 20:00

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2)

check onze  kortingen

Acht volwassen mannen dragen elkaar. Vier zonen met hun vader. Acht lichamen die misschien niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en hun interactie met elkaar.

Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over het ouder wordende lichaam en het omkeren van de zorgtaken tussen de generaties. Over lichamen en relaties onderhevig
aan de tijd. Met een gemengde cast van professionelen en amateurperformers.

Verleg je grenzen en ga samen met je vader of zoon (16+) de uitdaging aan. Begeleid door circusartiest Toon Van Gramberen ontdek je via partneracrobatie de draagkracht binnen jullie vader-zoonrelatie, zowel letterlijk als figuurlijk. Aan het eind volgt er een fotosessie en achteraf krijg je de foto toegestuurd.

zo 15 maa 2020, 15.00 - 18.30 uur | Cas-co | € 25 per persoon | max. 7 duo’s

“Ik ervaarde de hele workshop door een groot vertrouwen in de kunde van m’n zoon. Ik voelde me in dat opzicht dan ook figuurlijk door hem gedragen. Het is pas toen ik nadien de foto’s bekeek dat het gedragen worden op zich, in de letterlijke betekenis, me opviel: de tederheid die eruit sprak, een tikkeltje komisch ook, het spel van het leven. Ik besefte ook dat die foto’s nu gemaakt dienden te worden; twintig jaar geleden kon het niet en als het over twintig jaar al zou lukken, dan zou het samenwerken weer heel andere beelden genereren.” (Jan)

Credits

concept en regie Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen met Toon en Eugeen Van Gramberen, Jonas en Danny Juchtmans, Josse en Koen De Broeck en Joren en Jan De Cooman coproductie 30CC, Theater op de markt en PERPLX met steun van Circuscentrum en Cas-co

wwww.therethere.be

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 16 (rang 1) - € 14 (rang 2)

check onze  kortingen

Kijk ook eens bij:

15/03/2020 - 15:00