Caesar Tour

support: Porcelain id

Meskerem Mees
Concert, Singer-songwriter

Ticketprijzen

€ 22 (rang 1) - € 20 (rang 2) - € 15 (rang 3)
check onze kortingen

Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe, werk af met een portie eigenzinnigheid en je hebt Meskerem Mees. Louter met haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van Frederik Daelemans, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar verhalen blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar eerste single Joe won Meskerem Mees twee jaar geleden de harten in België en met haar debuutplaat Julius verovert ze, net als de Romeinse naamgenoot, stilaan Europa.

De lat ligt meteen hoog en bevestigt wat iedereen voelt: Meskerem is geen eendagsvlieg.

Haar nieuwe EP Caesar (+ nieuwe single) waar de nieuwe tournee is op gebaseerd is NU uit.

support: Porcelain id

Porcelain id is de Rwandese Hubert Tuyishime (23) (they/them). Als laureaat van Sound Track 2021-2022 gelden ze als één van onze muzikale beloftes, door de jury geroemd om hun krachtige teksten, sterke stem en unieke performance. Bewegend tussen poëtische en idiosyncratische vocals, met invloeden uit klassieke pop en lo-fi leggen hun nummers rauwe zenuwen bloot: kwetsbaar, oprecht en authentiek.

Op 10 juni verscheen Porcelain id’s eerste officiële release op Unday Records, de dubbel-singel ‘Muschel/Vlaanderen’. ‘Vlaanderen’ onthult de groeipijnen in de relatie tussen ouders en een queer kind, tussen een samenleving en haar daklozen, tussen mensen aan weerszijden van de marge.

In de pers

Over Porcelain ID:

"Zeer ontwikkeld geluid voor iemand zo jong als mezelf. Waarmee ik eigenlijk wil zeggen dat ik het zelf niet zou kunnen."- Meskerem Mees ( voorrondes Soundtrack 2021-2022)

"Dit is zo veel meer dan een ruwe diamant. Dit is eerlijk, woedend, verliefd, hoopvol, hartverscheurend en breekbaar in alle kleuren." LUMINOUS DASH

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij: