Bubble you

Be Flat (BE)
za 22/05/2021 - 19:00
Geannuleerd
zo 23/05/2021 - 14:00
Familie, Circus
vanaf 6 jaar

Ticketprijzen

€ 10 - € 2 voor UiTPAS met kansentarief

of bestel via de 30CC ticketlijn

!! De voorstelling vindt plaats in openlucht en op hoogte waardoor een regenbui de veiligheid van onze artiesten in gevaar kan brengen. Bij regen zullen we de voorstelling met spijt moeten annuleren. Vanwege het wisselvallige weer brengen we je anderhalf uur voor de start van de voorstelling op de hoogte via een sms. Je krijgt zowel een sms bij bevestiging als bij annulering van de voorstelling. Voeg dus zeker je gsmnummer toe aan je accountgegevens. 

Leven in bubbels, het is een situatie die we al meer dan een jaar delen. Een ruimte die je beschermt van de buitenwereld, wat soms heerlijk is maar ook snel als een beperking kan aanvoelen. Een te kleine ruimte die ergerlijk beperkt blijkt te zijn. Hoe ga je hiermee om? Vijf artiesten van Be Flat Compagnie gaan op zoek naar ademruimte en vrijheid om deze ruimte tot het uiterste te benutten, om haar grenzen te verkennen en soms te overschrijden, om op zoek te gaan naar vrijheid tussen de regels in, een nooduitgang,..

In Bubble you vertalen ze dit fenomeen naar een circuscontext. Denk aan veel muziek, acrobatie en een decor dat blijft verrassen.

Be Flat compagnie speelde in 2017 en 2018 op het CIRKL festival met Follow Me en Follow Us waarbij het publiek samen met de artiesten door de stad trok. Hoewel hun nieuwe voorstelling op een vaste locatie is zal het publiek toch een prachtig onbekend deel van Leuven ontdekken.


Veilig genieten - volg onze richtlijnen!
Deze voorstelling vindt plaats in openlucht.Credits

Artiesten Thomas Decaesstecker, Ward Mortier, Mehdi Delanoeije, Tars Van Der Vaerent en Dario Tabakov  Coproductie CIRKLABO