Bestel met combinatiekorting (vanaf 4 voorstellingen) >>> volg deze link

BRO’S

LEUE
wo 11/10/2023 - 15:00

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Een zieke moeder kermt dat alleen een drakenei haar nog kan redden. Haar twee zonen snappen hun moeder niet zo goed: is ze ongeneeslijk ziek? Of zou ze werkelijk kunnen genezen door een drakenei? De broers beslissen om op zoek te gaan naar iets wat niet bestaat. Ze hebben exact één nacht de tijd om het onvindbare te vinden.

BRO’S is een visueel spektakel voor jong en oud met geweldige decors en prachtige kostuums gespeeld door de cast van Quinnie & Quinn, met Jonas Leemans, Inge Paulussen en Dimitri Leue aangevuld met nieuwkomer Mona Lahousse.

"Jullie moeder is heel egoïstisch geweest. Ze heeft jullie zoveel liefde gegeven dat jullie nu heel veel pijn zullen voelen wanneer ze er niet meer is. Ik heb mijn kinderen in de steek gelaten van zodra ze geboren waren. Zij zullen geen traan laten wanneer ik sterf. Dat is pas liefde." – Spiet.

"Sla maar eens met een hamer op uw duim. Dat doet pijn. Uw zenuwen zitten in uw lichaam, niet in uw geest. Dus doe nu niet flauw en veeg die traantjes weg." - Lady Giga.

"- Bro, ik lijk meer op haar. Gij zijt een kop groter. Dat kan zijn, bro, maar die kop lijkt meer op haar dan heel uw lichaam van kop tot teen.
Zij zou zeggen: “ik kan u geen gelijk geven, want ge denkt dat ge het al hebt. Ik zou dat ook zeggen."Credits

www.leue.be

tekst en regie Dimitri Leue spel Mona Lahousse, Inge Paulussen, Jonas Leemans en Dimitri Leue muziek Antoon Offeciers kostuum Katinka Heremans belichting Sonista en Stef Appelen productie Leue.vzw met een kunstwerk van LABIOMISTA - Koen Vanmechelen met de steun van Taxshelter van de Vlaamse Overheid en CC De Binder Puurs-Sint-Amands

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij:

BEEST OF!

Radio Oorwoud
zo 19/11/2023 - 11:00

COLORS

Het Scheldeoffensief, KGbe & KOPERGIETERY
vr 22/03/2024 - 19:00