Aspen Label Night

in het kader van JazzLab

Veder
za 12/12/2020 - 20:30
Geannuleerd
Muziek, Jazz, Modern klassiek

Ticketprijzen

€ 17 - check onze kortingen

Deze voorstelling wordt jammer genoeg geannuleerd. Tickethouders ontvangen nog een e-mail.


JazzLab stelt deze keer geen band, maar een label aan je voor.

Aspen Edities is een klein, onafhankelijk platenhuis – opgericht door muzikanten Ruben Machtelinckx en Niels Van Heertum en schrijfster Sanne Huysmans – dat zich op de kaart gezet heeft met prachtig vormgegeven releases. De muziek daarop beweegt tussen jazz en improvisatie, hedendaagse klassiek, pop- of folkinvloeden en elektronica.

De releases worden steevast enthousiast onthaald in binnen- en buitenland, en zopas kreeg het album van het kwartet Porous Structures nog de Klara Award voor de beste Belgische jazz-cd van 2019.

Op deze label night stelt het kwartet Veder, een vaste waarde van het label, zijn tweede album voor. Het tweede luik van de avond wordt ingevuld met een aantal wisselende bezettingen, met een paar andere muzikanten die aan het label gelinkt zijn

In de pers

  • Als het geraas is gaan liggen zal deze kleine, maar met liefde, creativiteit en persoonlijkheid samengestelde catalogus nog altijd overeind staan als een weldoende oase voor nieuwsgierige oren en ogen.” - (Enola Magazine)

Credits

Veder Joachim Badenhorst (klarinet en basklarinet), Eivind Lønning (trompet), Niels Van Heertum (euphonium) en Ruben Machtelinckx (gitaar en banjo) in het kader van JazzLab coproductie 30CC, Kaap, Nona, Rataplan, CC Muze, Flagey, De Casino en Handelsbeurs foto Hans van der Linden

aspenedities.com