as long as we are playing - GEANNULEERD

Dubbeldans

kabinet k
do 26/03/2020 - 19:00
Geannuleerd
vr 27/03/2020 - 19:00
Geannuleerd
Dans
STUK
Soetezaal

Ticketprijzen

€ 14 - check onze  kortingen

Ook geschikt voor kinderen, vanaf 8 jaar.

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Geeft spelen ons de ultieme vrijheid, of legt het eerder spelregels op? Hoe we spelen, weerspiegelt de manier waarop we ons tot elkaar verhouden.

'as long as we are playing' is een familievoorstelling als een speeltuin, een statement over het lichaam en dans. In de danstaal van kabinet k vormt de aanstekelijkheid van het spel de bron voor elke beweging. De kinderen stelen de show in de cast en achter de instrumenten.

De voorstelling toont 10 dansers/muzikanten van verschillende generaties als spelende wezens. Overgeleverd aan elkaar in een andere, tijdloze wereld waarin bijzondere regels en onzegbare geheimen gelden. Waar alles volmaakt ernstig, vrij en zonder nut is.

In de pers

'As long as we are playing is misschien wel de meest radicale en authentieke voorstelling van kabinet k tot nu toe. (...) 'Wat een gelukzaligheid om naar te kijken'. Zo punky zagen we kabinet nog nooit.' (De Standaard)

Credits

choreografie Joke Laureyns en Kwint Manshoven met Marieke Berendsen, Nona De Neve, Ilena Deboeverie, Marie-Lou Liberale, Lorenz Ludovic Maes, Kwint Manshoven, Juliette Spildooren, Louise Tanoto, Lili Van Den Bruel en Aya Vanvinckenroye muziek Thomas Smetryns decorontwerp Amy Franceschini en Kwint Manshoven dramaturgie Mieke Versyp productieleiding Famke Dhont coproductie LOD muziektheater en hetpaleis met steun van de Belgische Tax Shelter

Bekijk en luister online

Ticketprijzen

€ 14 - check onze  kortingen

Ook geschikt voor kinderen, vanaf 8 jaar.