Amai - NIEUWE DATUM

Pieter Verelst
vr 26/03/2021 - 20:00
za 11/04/2020 - 20:00
Geannuleerd
Cabaret & Comedy

Ticketprijzen

€ 16 - check onze  kortingen

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning verplaatst naar 26 maart 2021. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 tourde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling 'Mijn broer en ik' door Nederland en België.

Zijn voorstelling 'Amai' zit opnieuw vol met zijn typerende humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

In de pers

  • “Briljant absurdisme” (***** De Standaard)
  • "Na zijn excellente debuutvoorstelling twee jaar geleden trekt Pieter Verelst in de voorstelling Amai opnieuw alle komische en muzikale registers open." 
  • "Praatjes worden afgewisseld met liedjes, en er zit een strakke structuur in de voorstelling. Elk grapje, elke beweging (Verelst manoeuvreert zijn lichaam in alle mogelijke posities) en elk geluidseffect is perfect getimed."
  • "Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd." (***** De Standaard)
  • Briljant ADHD-cabaret

Ticketprijzen

€ 16 - check onze  kortingen