Amai

Pieter Verelst
vr 26/03/2021 - 20:00
Cabaret & Comedy
Gastvoorstelling
Ticketverkoop gepauzeerd

Ticketprijzen

€ 16 - check onze  kortingen

NIEUWE DATUM?

Deze voorsteling stond oorspronkelijk gepland op 11 april 2020, maar werd verplaatst omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen. We verkopen daarom geen bijkomende tickets. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe datum, beslissen we of er een extra verkoop wordt gestart.


Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 tourde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling 'Mijn broer en ik' door Nederland en België.

Zijn voorstelling 'Amai' zit opnieuw vol met zijn typerende humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

In de pers

  • “Briljant absurdisme” (***** De Standaard)
  • "Na zijn excellente debuutvoorstelling twee jaar geleden trekt Pieter Verelst in de voorstelling Amai opnieuw alle komische en muzikale registers open." 
  • "Praatjes worden afgewisseld met liedjes, en er zit een strakke structuur in de voorstelling. Elk grapje, elke beweging (Verelst manoeuvreert zijn lichaam in alle mogelijke posities) en elk geluidseffect is perfect getimed."
  • "Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd." (***** De Standaard)
  • Briljant ADHD-cabaret