Alex Agnew & The Moonlovers perform The Doors

Support: Quinten en Sander (The Calicos) perform George Harrison

do 07/12/2023 - 20:00

Ticketprijzen

€ 24 (rang 1) - € 22 (rang 2) - € 17 (rang 3)

check onze kortingen

2023 is het jaar waarin Jim Morrison en George Harrison 80 jaar zouden geworden zijn. Tijd dus om ze terug op het podium te zetten.

Stand-upcomedian, podcaster en zanger Alex Agnew speelde in 2018 met zijn metalband Diablo Blvd de zwanenzang in een nokvolle AB. Agnew is echter nog niet uitgezongen. Wat begon als een eenmalig optreden voor het concept Bloemen noch kransen, waarin hij samen met The Moonlovers een eerbetoon mocht brengen aan zijn eerste muzikale held Jim Morrison en diens band The Doors, werd al snel een concertervaring die te uniek was om nooit meer te herhalen. Dit is geen tribute band. Dit is geen avondje covers. Dit is Alex Agnew & The Moonlovers perform The Doors.

Quinten en Sander van The Calicos veroverden tijdens de finale van Humo’s Rock Rally 2018 ieders hart door hun pure en degelijke sound. Oude muziek door jonge zielen, interessant en opwindend. Als opener verzorgen zij een eerbetoon aan The Beatles-gitarist en songwriter George Harrison.

Het orkest van The Moonlovers zal de centrale gasten in alle waardigheid bijstaan. Met hun spelplezier nemen ze het publiek telkens weer mee in hun muzikale trip. Zij oogstten dan ook al talrijke successen op straatfeesten, pleinen, kastelen, kroegen en straks in de theaters.

Morrison & Harrison

Jim Morrison (1943-1971) was de zanger van de Amerikaanse band The Doors. Zijn theatrale persoonlijkheid en zijn beeldende teksten toverden de concerten steevast om in complete seances, waarbij Morrison op geniale wijze contact wist te leggen met het publiek.

George Harrison (1943-2001) was de gitarist van de legendarische Fab Four, The Beatles.
Aanvankelijk stond hij als songwriter in de schaduw van John Lennon en Paul McCartney, maar daar kwam na het verschijnen van de elpee Abbey Road terecht een einde aan.