30CC brengt theater en circus op je stoep!

Openingsweekend 1

Max Last en Cirkus in Beweging
vr 11/09/2020
gratis
za 12/09/2020
gratis
zo 13/09/2020
gratis
Theater, Familie, Circus
Overdag, Gratis
Dit evenement is gratis
of bestel via de 30CC ticketlijn

Geniet vanuit je deuropening of raam van theater of circus in jouw straat. 
Je kon tot 24 augustus 09.00 uur je straat kandidaat stellen voor een portie theater of circus aan huis.  Alle ingezonden straten kregen inmiddels een antwoord.

De voorstellingen zijn enkel toegankelijk voor de inwoners van de geselecteerde straten en hun bubbel, zo kunnen we de voorstelling coronaproof laten verlopen.
Gezien het overweldigende succes onderzoeken we de mogelijkheid of we in de loop van het seizoen dit project kunnen herhalen in de andere genomineerde straten.

Van raam tot raam, veel gelach en minstens één traan

Max Last

Een korte straatvoorstelling van Max Last waarbij het publiek corona-veilig in zijn kot blijft. Zet uw stoel voor het raam, open uw venster of ga op de stoep zitten voor het verhaal van Margriet en Leo. Gezang, gekke sketches, spreekkoren, meezingen, zelfs meedansen zo u wil – op veilige afstand - welteverstaan.

Veel humor en welgeluimdheid in uw straat om het corona-leed enigszins te verzachten. Alaaf!


Circus à la carte Delivery

Cirkus in beweging

U vraagt wij draaien, of moeten we zeggen circussen? Twee circusartiesten komen naar uw straat en nodigen de mensen in de straat uit om hun circusbestelling door te geven: jongleren, acrobatie, balanceren,… er staat een mix van circustechnieken op het menu. Waar heeft u zin in?

Circus à la Carte delivery is een voorstelling van enkele ervaren circusartiesten van Cirkus in Beweging. Het is circus animatie waarbij de artiesten in interactie gaan met het publiek en hen de voorstelling laten bepalen.


Credits

Max Last: van en met Jonas Van Thielen, Martje Ceulemans, Elsa Van Dijk, Matthias Van de Brul en Koen Monserez eindregie Koen Monserez dramaturgie Stefanie Lambrechts origineel idee Koen Monserez en Veerle Van Schoelant

www.maxlast.be

Bekijk en luister online