20 YEARS OF GROWING PAINS

Marjan Debaene - special guest: Tom Vanstiphout
wo 18/01/2017 - 20:00 Tickets
Muziek, Pop & Rock
80' - geen pauze

Ticketprijzen

€ 16

Zoʼn 20 jaar geleden beschreef de betreurde Jacky Huys in Weekend Knack de debuutplaat Growing Pains van Marjan Debaene, toen een ukkie van net 17: “Ze kan een song schrijven zoals weinigen in dit land en haar aanvoelen en uitspraak van de Engelse taal is quasi vlekkeloos. Growing Pains is het soort cd dat men binnen tien jaar zal heruitbrengen als early recordings en zeggen: “Wir haben es gewusst.” Nummers als Hold me, Life on planet earth en Philosophical zijn echte oorwurmen. De muzikale bewerking van Siegfried Sassoons They heeft na 20 jaar nog niets van zijn relevantie verloren.”

Nu, twee decennia later, gaat Marjan weer op tour. Oude nummers krijgen een nieuw jasje en elk optreden brengt Marjan een special guest mee waarmee ze een trip down memory lane maakt. Special guest voor Leuven is Tom Vanstiphout. Het wordt een blij weerzien met Marjan op de première; het Leuvense publiek mag ervan meegenieten.

Credits

met Marjan Debaene (vocals, gitaar, piano, ukelele, mandoline en accordeon), Alex Brackx (gitaar, mandola, banjo en backing vocals), Bert Embrechts (basgitaar en backing vocals) en Eric Bosteels (drums)

www.marjandebaene.com