Vielfalt

Jakop Ahlbom Company
zo 05/02/2023 - 20:00

Ticketprijzen

€ 18 (rang 1) - € 16 (rang 2) - € 13 (rang 3)

check onze kortingen

Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen, maar ze keert niet terug…  Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij komt terecht in een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. De man verdwaalt dieper en dieper in de geest van de goochelaar.

Vielfalt werd in 2007 geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en betekende Ahlboms doorbraak bij het grote publiek. Na internationaal succes is de voorstelling na meer dan tien jaar terug op tournee met als enige Belgische stop: Leuven!

In de pers

  • “De trucs en het hoogstaande bewegingsspel wekken bewondering op. Maar bovenal is Vielfalt erg geestig.” (NRC Handelsblad)
  • Vielfalt is pure magie. Het is allemaal zo bizar en tegelijkertijd normaal in de wereld van Ahlbom dat je er vol verbazing naar kijkt en in wordt meegezogen” (De Volkskrant)

Credits

concept en regie Jakop Ahlbom met Reinier Schimmel, Jakop Ahlbom/Freek Nieuwdorp, Sofieke de Kater, Gwen Langenberg, Silke Hundertmark, Merette van Hijfte, Pleuni Veen en Myrthe Kuipers eindregie Jeroen van den Berg scenografie Daniel Ament geluidsdecor Wim Conradi kostuums Susann Rittermann goocheladvies Woedy Woet campagnebeeld Leon Hendrickx foto Bart Grietens

Bekijk en luister online