Soirée Décolletée

Vrouwen zingen Drs. P

Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck
di 19/11/2019 - 20:00
Muziek, Show & Musical

Ticketprijzen

€ 22 (rang 1) - € 20 (rang 2) - € 15 (rang 3)

check onze  kortingen

Theater Aan Zee vroeg in 2017 aan toenmalige curator Dirk Pauwels of het geen goed idee zou zijn om de immense liederenschat van Drs. P terug onder de aandacht te brengen.

Jean Blaute en Jan De Smet, vrienden en bewonderaars van Drs. P, namen deze kans met beide handen aan en zorgden voor een waar feest. Niet in het minst geholpen door de vier prachtige stemmen van Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck. Voeg daarbij nog de gekende muzikaliteit annex kierewieterij van voornoemde beide heren én de solide, uitstekende ritmesectie van Stoy Stoffelen en Wouter Berlaen en je hebt een cast om all star tegen te zeggen.

Meteen een perfecte gelegenheid om de 100ste geboortedag van Drs. P met weelde en feestgedruis te vieren. Maak je op voor heerlijke absurde liederen, ingenieuze rijmschema’s, onverwachte plotwendingenrare instrumenten, smartige plechtstatigheid, onbevroede muziekgeschiedenis,
hoogstaande taalkunst en een spannende busreis, dit alles ter verhoging van het B.N.T. (Bruto Nederlands Taalgebruik).

Credits

met Maaike Cafmeyer (zang), Ineke Nijssen (zang), Fay Lovsky (zang), Nele Paelinck (zang), Jean Blaute (toetsen), Jan De Smet (gitaar en accordeon), Stoy Stoffelen (drums) en Wouter Berlaen (bas)

Bekijk en luister online