Rookie Comedy - GEANNULEERD

Peter Hens
wo 08/04/2020 - 14:00
Geannuleerd
Cabaret & Comedy, Familie
Gastvoorstelling
tickets via livecomedy.be

Ticketprijzen

€ 12

De ticketverkoop verloopt via Livecomedy.be.


Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal livecomedy spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.


Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-14 jaar én hun (groot)ouders!

>Peter mag een weekend babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Rookie Comedy brengt de eerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag zijn zusje niet meer slaan”.

Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

tickets via livecomedy.be

Ticketprijzen

€ 12

De ticketverkoop verloopt via Livecomedy.be.