Portu in Core

I Muvrini (FR)
wo 07/10/2020 - 20:00
Geannuleerd
Muziek, Vocaal
2u 30'

Ticketprijzen

€ 34 (rang 1) - € 27 (rang 2) - € 17 (rang 3) - € 14 (rang 4)

check onze  kortingen

GEANNULEERD

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 12 maart 2020, maar werd verplaatst omwille van de coronamaatregelen. 

Onder de huidige coronamaatregelen blijkt de najaarstournee door België en Nederland niet meer haalbaar.
De band stelde deze daarom uit naar het najaar van 2021 en we hopen hen dan op 6 oktober 2021 te mogen verwelkomen in onze Schouwburg.

Op dit ogenblik zijn de voorwaarden om dat concert te organiseren nog erg onzeker.
Tickethouders ontvangen een mail met alle details over de terugname van hun tickets.

I MUVRINI

I Muvrini is een vocale groep van wereldformaat. Ze zijn razend populair en hebben een live-reputatie om ù tegen te zeggen. Eind jaren 70 opgericht door de broers Alain en Jean-François Bernardini, is het nu zonder twijfel de beroemdste groep uit Corsica.

Hun muziek is een bijzondere mix van levenslust, strijdbaarheid, sociale bewogenheid, idealisme en diepgewortelde melancholie. Die weemoed is eigenlijk een constant aanwezige ondertoon. I Muvrini is
door de jaren heen altijd oprecht gebleven. Hun typische stijl combineert traditionele muziek met tal van wereldse invloeden, echter zonder hun Corsicaanse identiteit te verloochenen. Het is muziek voor hart en ziel.

Met meer dan twintig studioalbums op de teller en concerten in de grootste zalen van Europa komen de broers Bernardini, vergezeld door hun trouwe muzikanten, terug naar Leuven voor een heerlijk concert. Ze stellen hun nieuwe cd 'Portu in Core' voor.

Credits

met Jean-François Bernardini (zang), Alain Bernardini (zang), Stephane Mangiantini (zang), Jean-François Lucciani (zang), Micky Meinert (gitaren), Cesar Anot (bas), Thomas Simmerl (slagwerk), Achim Meier (toetsen) en Loïc Taillebrest (accordeon en doedelzak)

www.muvrini.com

Bekijk en luister online