Maanlander

Lander Severins
do 17/01/2019 - 20:00 Tickets
Humor & Cabaret

Ticketprijzen

€ 14

check onze kortingen

Vol goede moed belandde LEMS-1963 -4 op Aarde na een verblijf van  48 jaar op  de  maan. Het ruimtetuig kwam naar hier op zoek naar zijn held, zijn  houvast, in de hoop dat hij met onze zwaartekracht wat beter kon landen.  Wat hij vond was alles wat hij nooit had verwacht.

De 22 jarige, net afgestudeerde Lander Severins hoopt vooral iets te vinden dat niet meteen uit zijn vingers glipt. Desnoods fietsend van Zoersel tot in Warschau zoekt hij naar iets tastbaars om voor te vechten.  In dit debuut biedt u hem het antwoord. Toch?

In een regie van Tim Goditiabois en Janne Desmet balanceert Lander op de  grens comedy en theater met een wervelend muzikaal verhaal dat u kevers,  stranden en kermissen met hilarische en ontroerende ontmoetingen tot aan  de maan en terug brengt. 

Twee jaar geleden begon het verhaal van LEMS voor Lander, hij speelde  ondertussen meer dan 150 try outs in huiskamers en kleine zaaltjes in  Vlaanderen en Nederland. Dit seizoen landt hij voor het eerst in de theaters.

Credits

tekst en spel Lander Severins muziek Adriaan & Lander Severins regie Tim Goditiabois & Janne Desmet lichtontwerp Thierry Wilders co-productie Theater M & Livecomedy

www.livecomedy.be