Ladysmith Black Mambazo (ZA) - NIEUWE DATUM

di 08/06/2021 - 20:00
zo 05/04/2020 - 20:00
Geannuleerd
Muziek, Show & Musical

Ticketprijzen

€ 25 (rang 1) - € 23 (rang 2) - € 18 (rang 3)

check onze  kortingen

WACHTLIJST?

Dit concert stond oorspronkelijk gepland in april 2020, maar werd verplaatst naar 2021 omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe concertdatum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen.
Nieuwe
ticketaanvragen worden daarom op een wachtlijst geplaatst. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van het nieuwe concert, contacteren wij de aanvragers (in volgorde van aanvraag) om hun aankoop af te ronden.

Ladysmith Black Mambazo

Ladysmith Black Mambazo een koor noemen, doet geen recht aan hun status – het is een cultureel instituut. In de jaren 70 wisten ze zichzelf te bewijzen als meest succesvolle zanggroep van Zuid-Afrika. Toen Paul Simon halverwege de jaren 80 het land bezocht, kreeg hij inspiratie. Het wereldberoemde album 'Graceland' was een gevolg, een mijlpaal in de introductie van wereldmuziek bij het grote publiek.

Met diep respect voor hun culturele en persoonlijke geschiedenis, met vrolijke vocale harmonieën en herkenbare danspasjes blijven ze hun boodschap van vrede, liefde en harmonie aan miljoenen mensen doorgeven. En dat bleef niet onopgemerkt. Over de jaren werd de groep bekroond met vijf Grammy Awards en negentien Grammy nominaties!  Ze brengen wereldwijd peace, love & harmony!

In de pers

"It isn’t merely the grace and power of their dancing or the beauty of their singing that rivets the attention, but the sheer joy and love that emanates from their being." (Paul Simon)

Credits

in samenwerking met Toernee Mondial

Ticketprijzen

€ 25 (rang 1) - € 23 (rang 2) - € 18 (rang 3)

check onze  kortingen