Kopschuif online

Cie Tartaren
di 15/12/2020 - 20:00
Film
Stadsgezelschap
60'

Ticketprijzen

€ 5 - € 1 voor UiTPAS met kansentarief

Deze voorstelling zal omwille van de coronamaatregelen online plaatsvinden op dinsdag 15 december om 20u. Het online event omvat zowel een korte inleiding, de film als een nabespreking via Zoom. Dit kan via pc, laptop of tablet gevolgd worden. Je ontvangt de link via mail de dag van de voorstelling. Reservaties zijn mogelijk tot de dag voordien.

In de wereld van Bas zijn de stemmen die wanhopig contact zoeken met hem in het beste geval achtergrondruis. De gemuilkorfde pogingen slaan af en toe een kleine bres in de bouwval die hem permanent insluit, maar de muren slopen zit er nooit echt in. Bas blijft zweven in de schemerzone tussen waan en realiteit, tussen respons en isolement.

In Kopschuif gaat Roel Goyens een unieke samenwerking aan met sociaalartistiek theatergezelschap Cie Tartaren.

Puttend uit het psychiatrisch verleden van zijn acteurs en uit gesprekken met specialisten dompelt de regisseur de kijker onder in een surreële wereld, die voor een handvol getormenteerde zielen wel eens een bittere realiteit kan zijn.

  • Met inleiding en nabespreking met ervaringsdeskundigen en makers.

Credits

screenplay Roel Goyens composer Marina Elderton DoP Laurens De Geyter editor Bram Rabaey art director Nico Cauwenberghs geluid Arnout Colaert met Cedric Denayer, Toni Vandenplas, Soetkin Claes, Lieve Matthijs, Jacques Bollens, Ursula Coene, Saskia Jacobs en Jeroen Leenders productieassistent Leen van Nunen foto Laurens De Geyter

www.tartaren.be