Knetter

Of het verlangen naar hoe het ooit was maar misschien nooit is geweest

Ultima Thule
za 27/11/2021 - 19:00
Theater, Familie
65'
10-14 jaar

Ticketprijzen

€ 12 - check onze kortingen

Jean-Martin keert terug naar zijn ouderlijk huis. Zijn vader – een wereldberoemd psychiater – is gestorven. Het huis moet leeggehaald worden. Waar te beginnen? Hij staat in de tuin en wil nog niet inpakken. Plots duikt zij op, het meisje. Alsof ze nooit is weggeweest. ‘Doe uw ogen dicht en volg mijn stem!’ zegt ze. Zij weet iets wat hij niet weet. Maar wat zij niet weet is dat hij ook iets weet wat zij niet weet. Samen spoelen ze terug naar hun eerste ontmoeting. Naar de vijver. Naar het lijk in die vijver. ‘Weet ge het nog?’ vraagt zij.

Stilte.

Geïnspireerd op het boek Wanneer wordt het weer zoals het nooit is geweest van Joachim Meyerhoff. Naast talrijke rollen in het jeugdtheater (Studio Orka, BRONKS, HETPALEIS, e.a.), ken je Joris Hessels ook van Studio Gaga dat hij samen met Dominique Van Malder maakte voor Canvas of meer recent van De Weekenden.

Credits

www.ultima-thule.be

tekst en creatie Joris Hessels en Dominique Collet met Joris Hessels en Dominique Colletvormgeving, decor en objecten Rupert Defossez en Griet Herssens muziekcompositie Lennert en Janus Coorevits (Compact Disk Dummies) muziekbewerking Ruben Nachtergaele coach Sven Ronsijn in samenwerking met Museum Dr. Guislain foto Thomas Dhanens

Bekijk en luister online

Kijk ook eens bij: