In De Coulissen

Sofie Palmers
do 18/11/2021 - 20:00
Theater, Humor & Cabaret
75'

Ticketprijzen

€ 16 - check onze kortingen

Het gaat super goed met Sofie. Nee, echt. Ze heeft veel bereikt, op en naast het podium. Ze is goed bezig. Maar eerlijk? Je zou eens in haar hoofd moeten kijken.

Tijd voor de waarheid! Gedurende een jaar legt Sofie zich op om iedere dag te schrijven, en te blijven schrijven, tot enkel het eerlijkste overblijft. Met dat materiaal gaat ze aan de slag.

In De Coulissen is een lichte voorstelling over onze donkere kant. Het beste van het slechtste. Dat wat normaal gezien in de kleedkamer achterblijft. Sofie duikt in de coulissen van zichzelf en vertelt daarover met humor, muziek, mededogen en een ontwapenende eerlijkheid.

Credits

van en met Sofie Palmers dramaturgisch advies Louise Van den Eede coach Scarlet Tummers scenografie en licht Saskia Louwaard muzikaal advies Ephraïm Cielen kostuum Joëlle Meerbergen foto Karen Van der Biest scènefoto's Anoek Luyten zakelijke ondersteuning St.art vzw tourneeplanning Jimmie Dimmick in samenwerking met Arenberg, KVS, 30CC, CCHA/Het Lab, Arsenaal/Lazarus, Matterhorn, CC Binder, Bigger Ting met dank aan Katrien Pierlet, Jessa Wildemeersch, Nele Van den Broeck foto Karen Van der Biest

Kijk ook eens bij:

WILD

Matthias Van de brul, I SOLISTI en Lucas Derycke
vr 18/02/2022 - 20:00