Ikigai

danscompagnie Lune o.l.v. Jennifer Regidor
do 22/09/2022
Gastvoorstelling
60'

Ticketprijzen

€ 18 - Kind (-12 jaar) € 9

De nieuwste Lune-productie bestaat uit twee creaties in één. Het is een samenspel van choreografie op video en live op de scène. 

Enerzijds is er een creatie die gebeurt op verschillende locaties in de wereld, met verschillende dansers, nationaal en internationaal. Hiervoor heeft huischoreografe Jennifer Regidor samengewerkt met videomaker David Jacobs (Jacowbski). Hij volgde een jaar lang het creatieproces met beelden van de dansers, van toonmomenten, work in progress... Deze beelden vormen de eerste dimensie van de voorstelling. 

Hiermee gaan de dansers op de scène de confrontatie, de dialoog en de symbiose aan in hun persoonlijke zoektocht gedurende een jaar. Waar zijn zij goed in? Waar houden ze van? Waar worden ze voor betaald? Wat heeft hun wereld, hun omgeving nodig? Waar passie, roeping, bijdrage en missie samenkomen... Vinden zij hun IKIGAI?

Credits

concept en choreografie Jennifer Regidor creatie Jacob Bousset, Magali Casters, Gerrit Deschuyteneer, Fréderique Dom, Sarah Mancini, Freya Pauwels, Cliff Pots, Ilke Teerlinck, Anaïs Van Eycken, Litte Van Horebeek dans Jacob Bousset, Magali Casters, Gerrit Deschuyteneer, Ilke Teerlinck, Anaïs Van Eycken, Litte Van Horebeek videograaf David Jacobs (Jacowbski) techniek Jamison Van den Driessche, Guy Pauwels webdesign en grafische vormgeving Germit productions

www.danscompagnielune.be