Ik wou

Ingrid Godon, Toon Tellegen, Corrie van Binsbergen en het Wisselend Toonkwintet
zo 05/01/2020 - 16:00 Tickets
Concert, Literatuur
Overdag

Ticketprijzen

€ 17 (rang 1) - € 15 (rang 2)

check onze kortingen

Uitgeverij Lannoo bracht het prentenboek 'Ik Wou' in 2011 uit. Krachtige kinderportretten van de Belgische illustratrice Ingrid Godon spreken door de korte poëtische teksten van Toon Tellegen. Stuk voor stuk mijmeringen en uitspraken vanuit het standpunt van de getekende figuur die de lezer raken, doen glimlachen en aanzetten tot nadenken.

Het prachtige boek was voor Corrie van Binsbergen de inspiratie om een nieuwe voorstelling te maken voor Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet. Met hun succesvolle programma’s rond zijn
dierenverhalen heeft dit ensemble reeds een naam opgebouwd in Nederland en Vlaanderen. 'Ik wou' is een bijzonder geheel van beeldende kunst, literatuur en muziek, dat je meevoert naar een andere wereld.

In de pers

“Het is een match made in heaven: Toon Tellegen, Ingrid Godon en Corrie van Binsbergen brengen met Ik wou een fragiele, grappige en buitenissige voorstelling.” - (**** De Morgen)

Credits

met Toon Tellegen (voordracht en tekst), Corrie van Binsbergen (gitaar en muziek), Joost Buis (trombone), Albert van Veenendaal (prepared piano), Hein Offermans (bas), Alan ‘Gunga’ Purves (percussie) en Ingrid Godon (portretten)