Goed leven. met kwetsbaarheid en beperking - ONLINE

Dirk De Wachter en Manu Keirse in gesprek met Xavier Taveirne
za 19/12/2020 - 19:00
Uitverkocht
za 19/12/2020 - 20:00
Geannuleerd
di 22/12/2020 - 19:00
Uitverkocht
di 29/12/2020 - 19:00 Tickets
Literatuur
Gratis
Online
via WebinarGeek

Ticketprijzen

Gratis, mits reservatie

Wie leeft met kwetsbaarheid en beperking, heeft meer dan wie ook behoefte aan verbondenheid, aan een liefdevolle blik. Als we dát voor elkaar kunnen betekenen, kan leven met kwetsbaarheid en beperking ook goed leven worden.

Dirk De Wachter en Manu Keirse behandelden het omgaan met moeilijkheden al uitvoerig in lezingen, publicaties en interviews. Zo zorgden ze voor meer aandacht voor het aanvaarden van de mindere kanten van het leven. Ook over het leven met kwetsbaarheid en beperking wordt er meer gepraat, maar dat leidt nog steeds niet altijd tot een betere positie voor mensen met een beperking zelf. Hoe gaan we daarmee om?

In hun nieuwe boek werpen Dirk De Wachter en Manu Keirse een unieke blik op kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze wereld. Tijdens deze voorstelling gaan beide auteurs in gesprek met radio- en televisiepresentator  Xavier Taveirne.

Credits

in samenwerking met Lannoo Campus 

Deze voorstelling kadert in het Leuvens programma over rouw en verlies. Het volledige aanbod vind je op: www.huisvanhetkindleuven.be/nl/rouw-en-verlies