Goe Genoeg

Amelie Albrecht
vr 14/06/2024 - 20:00
VOLZET
2 uur zonder pauze (incl. voorprogramma Rik Van Geel: 20')

Ticketprijzen

€ 22 (rang 1) - € 20 (rang 2) - € 18 (rang 3) - € 16 (rang 4)

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.

Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

Amelie gaat vanaf 27 januari 2024 op tournee met Goe Genoeg en neemt Rik Van Geel mee als vaste support.

Over Amelie
In 2018 won Amelie Albrecht (°1993) Humo’s Comedy Cup en ging ze voluit voor haar comedy carrière. Een jaar later schopte ze het tot in de finale van ‘De Slimste Mens’ en werd ze de vaste sidekick in het programma ‘De Cooke & Verhulst Show’.
2020 vergeten we, maar in 2021 ging ze in première met haar eerste zaalshow ‘Zwaar Leven’.

In de pers

Pers over ‘Zwaar Leven’

  • “Ze is op haar best wanneer ze - leunend op haar microfoonstandaard - een taboe verbrijzelt met een mening die zo messcherp en goudeerlijk is dat het hilarisch wordt.” (Focus Knack)
  • “Albrecht heeft alles - goede timing, veel zelfrelativering, een dictie met groeipotentieel, een heldere blik en een goed hart dat ze flink inpakt in rood fluweel en afschermt met een groot bierglas - om uit te groeien tot een stand up comedian die eigenlijk te moe is om zich uit te sloven als wereldverbeteraar maar dat dankzij haar rake en geestige observaties wél is.” (Focus Knack)

Credits

gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.