Court of Choice part II: ENTRE-CÔTES - GEANNULEERD

One Trick Pony / Liesa Van der Aa
wo 01/06/2022 - 20:00
Geannuleerd

Ticketprijzen

€ 21 (rang 1) - € 19 (rang 2) - € 15 (rang 3)

check onze kortingen

Wegens organisatorische redenen wordt deze voorstelling helaas geannuleerd. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

-------------------------

Na lovende recensies en een Klara Award voor PLAY (deel I van Court of Choice, triptiek van de macht), stellen Liesa Van der Aa en One Trick Pony het tweede deel aan u voor. Waar PLAY de representatie van macht verbeeldde via een tennisspel, ontwikkelt de macht zich in Entre-côtes verder in de 'shop of meat' - de slagerij : een vitrine gevuld met blinkend vlees.

Entre-côtes zoomt in op de intensiteit en complexiteit van de menselijke wil, het menselijke vermogen, zijn rede, het ontstaan van zijn verlangen en zijn drang. Dit krijgt vorm via een specifieke muzikale taal die One Trick Pony de laatste jaren met bravoure uitbouwt.

Is de koper mee verantwoordelijk voor de legitimatie en de instandhouding van de positie van de verkoper? Wordt die positie door de koper in vraag gesteld? Wie is koper en wie is de verkoper? Wie heeft de macht?

Deze vragen dringen zich op tijdens de voorstelling, die meer lijkt op een miniatuurhappening dan op een klassieke theatervoorstelling: een weerspiegeling van de kapitalistische maatschappij in de vorm van een duister, erotiserend, amuserend schilderij, een levend portret, een muzikale beleving die zowel de slachting en de pracht van blinkend roze vlees hanteert om de toeschouwer te beroeren en in extase te brengen.

Franstalige voorstelling met Nederlandse en Engelse boventiteling

Credits

van en met One Trick Pony: Eva Ackerman, Isaak Duerinck, Jonas Leemans, Laura Kennis, Liesa Van der Aa, Mathias Van den Plas, Naomi Beeldens en Rhea Vanhellemont regie, muziek en concept Liesa Van der Aa tekst Nefertari Vanden Bulcke dramaturgie Lena Meyskens kostuum Wim Muyllaert geluidontwerp Roel Snellebrand choreografie Femke Gyselinck productieleiding Veerle Vervoort transcriptor Stefaan De Rycke coproducent deSingel Internationale Kunstcampus. Met financiële steun van de Vlaamse Overheid beeld Liesa Van der Aa