Carrying my father

nieuwe voorstelling

THERE THERE Company
55'
vrije tickets beschikbaar vanaf maandag 13 december

Ticketprijzen

15 € (enkel rang 1)

check onze kortingen

Vanaf maandag 6 december geldt er een tijdelijk verbod op indooractiviteiten met meer dan 200 personen. Daarom zijn wij genoodzaakt om de originele voorstelling te vervangen door een nieuwe voorstelling met een lagere capaciteit. 
Tickethouders ontvangen een persoonlijk bericht en krijgen voorrang bij de nieuwe ticketverkoop. Eventuele resterende tickets zijn te koop vanaf maandag 13 december 2021.

---

Acht volwassen mannen dragen elkaar. Vier zonen met hun vader. Acht lichamen die misschien niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en hun interactie met elkaar. Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over het ouder wordende lichaam en het omkeren van de zorgtaken tussen de generaties. Over lichamen en relaties onderhevig aan de tijd. Met een gemengde cast van professionelen en amateurperformers;

THERE THERE Company is resident in Cas-co. Cas-co biedt beeldend kunstenaars, theatermakers en performers ruimte voor artistieke praktijk en experiment. Dat doet Cas-co door betaalbare en kwaliteitsvolle ateliers te ontwikkelen en actief project- en presentatiekansen te creëren.

Credits

www.theretherecompany.com

productie THERE THERE Company concept en regie Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen spel Toon & Eugeen Van Gramberen, Jonas & Danny Juchtmans, Josse & Koen De Broeck, Joren & Jan De Cooman coproductie 30CC, PERPLX en Theater op de Markt foto THERE THERE Company

Bekijk en luister online