Apparitions - GEANNULEERD

Diederik Peeters
do 19/03/2020 - 20:00
Geannuleerd

Ticketprijzen

€ 14 - check onze  kortingen

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Diederik Peeters stoft ons eeuwenoude verlangen naar onsterfelijkheid nog eens af en onderneemt een poging het bestaan van spoken te bewijzen. Navigerend tussen geschiedenis en sciencefiction, en tussen geloof en scepticisme, neemt Peeters ons mee op een spokenjacht waar wetenschap zich met magie vermengt, en technologie met horror.

Ook deze productie werd gerealiseerd met projectsubsidies. 
Deel je onze bezorgdheid over de drastische besparingen? Teken dan de petitie ‘Investeer meer in kunst, niet minder’.

Credits

van Diederik Peeters in samenwerking met Jonas Chéreau (performer), Henri-Emmanuel Doublier (licht), Lieven Dousselaere (muziek en geluid), Marion Le Guerroué (artistiek medewerker en productie), Jérôme Dupraz (robotica), Camille Bono (productieassistentie), Christoph Hefti (visueel design) en Danai Anesiadou (outside eye) productie SPIN en L’Amicale met steun van de Vlaamse Overheid en de stad Rennes coproductie Centre Pompidou, BUDA, NONA, Schauspiel Leipzig, Le Vivat en Vooruit