Gezocht! Vader-zoon duo's voor workshops

THERE THERE Company zoekt volwassen zonen en hun vaders om deel te nemen aan een laagdrempelige fysieke workshop, geleid door Toon Van Gramberen op 25 en 26 augustus.

Voor het project 'carrying my father' organiseert THERE THERE Company verschillende workshops met vaders en zonen. Het project gaat over draagkracht (letterlijk en figuurlijk) binnen een vader-zoon relatie. Let op, het gaat over volwassenen zonen (16+) met hun vader. Geen ouder-kind duo's. De workshops worden begeleid door Toon Van Gramberen.

In samenwerking met Casco Leuven en het Vlaams Circuscentrum plannen we de komende weken een aantal sessies. De eerste in juni was een succes. (foto's op facebook)

Wat houdt de workshop in?
Via een eenvoudige, goed opgebouwde sessie leer je binnen je duo verschillende draagvormen. De technieken komen van onze circusdiscipline partneracrobatie, maar dan sterk vereenvoudigd, vertrekkend van basisprincipes als gewicht geven en hefbomen. Aan het eind volgt er een fotosessie en een kort interview. Ondergoed is geen must! Voor wie dat wel wil voorziet Toon een onderbroek en marcelleke.

Ben ik fit en sterk genoeg?
De sessie gaat net om wat er kan binnen jullie duo. Er wordt gewerkt binnen de mogelijkheden van elke deelnemer. De bedoeling is dat het voor iedereen een verrijkende en aangename ervaring is. Geen fysieke voorkennis vereist dus.

De workshop is bovendien gratis.
Meer bepaald voor deze maand zoeken we dringend deelnemers:
Je kan kiezen uit twee data, het gaat door in Casco in Leuven.
zaterdag 25/08 van 14-17u
of zondag 26/08 van 14-17u

Wil je zelf meedoen? Ken jij iemand die ge├»nteresseerd zou kunnen zijn? Laat het ons weten via  info@therethere.be

We voelen dat het voor veel mensen een drempel is om deel te nemen, omwille van de twijfels over het fysieke of de onzekerheid over de inhoud van de sessie. Moest je nog vragen hebben stel ze gerust. We hopen heel erg dat we toch verdere stappen kunnen zetten in dit project en daarvoor hebben we natuurlijk vaders en zonen nodig.
Er komen nog sessies in Leuven en Gent in september. Als je nu niet kan maar toch graag op de hoogte blijft, dan contacteren we je met nieuwe data.