Alle voorstellingen geannuleerd

De Nationale Veiligheidsraad verbood alle recreatieve activiteiten tot en met 30 juni. Ook 30CC houdt zich nauwgezet aan deze afspraken.

UPDATE 13.05:
In de exitscenario's voor de huidige coronacrisis verbood de Nationale Veiligheidsraad alle recreatieve activiteiten (cultuur, sport, enz.) tot en met 30 juni.
Wij schrappen daarom alle events tot dan en berichten naar elke tickethouder persoonlijk.

We heropenen de ticketbalie op woensdag 24 juni.

De ticketbalie is dan open elke woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Je kan vanaf woensdag 24 juni onze medewerkers ook telefonisch contacteren, van maandag tot vrijdag, tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

De online ticketverkoop is 24/7 bereikbaar.

---

WAAROM DEZE BESLISSING?

Ook als cultuurorganisatie nemen wij de impact van het coronavirus op de volksgezondheid ernstig. Omdat onze bezoekers voor een lange tijd, dicht bij elkaar, in een gesloten ruimte zitten, is het de enige verantwoordelijke beslissing om de piek in de coronabesmettingen tegen te gaan. Als cultuurhuis werken we voor een zeer ruim publiek met bijzondere aandacht voor kwetsbare doelgroepen. Het is belangrijk dat we hier preventief handelen en hen niet nodeloos blootstellen aan de mogelijke gevaren van het virus.

Dit is geen evidente beslissing, we nemen deze enkel met het oog op het algemeen belang.
We danken we voor je begrip.

WELKE ACTIVITEITEN?

Deze beslissing geldt voor alle activiteiten van 30CC en voor alle gastactiviteiten in de zalen van 30CC.

De maatregelen komen bovenop de eerder aangekondigde maatregelen en gelden tot 30 juni en kunnen verlengd of aangepast worden.

WAT MET JOUW TICKET?

We bekijken per activiteit welke oplossing we kunnen aanbieden: terugbetaling van de tickets of een verplaatsing van het evenement. We zullen iedere tickethouder persoonlijk op de hoogte brengen. Tickethouders hoeven dus voorlopig zelf geen actie te ondernemen. 

Voor de gastvoorstellingen van Cirkus in Beweging, KT Dzippie, JMA De Vlier, Live Comedy (Xander De Rycke) en Talentenjacht 2020 neem je best contact met de verantwoordelijke organisator.

WAT MET VOORSTELLINGEN NA 30 JUNI?

We volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend op. Als er bijkomende maatregelen nodig zijn, zullen wij die zeker opvolgen. Hou regelmatig onze site in de gaten, hier vind je alle recente informatie. 

We brengen iedere bezoeker in elk geval tijdig op de hoogte indien er nog meer voorstellingen niet kunnen doorgaan. De ticketverkoop voor voorstellingen na 30 juni blijft mogelijk via de website en de tickettelefoon.

MEER INFO

Meer info over het coronavirus en de maatregelen van Stad Leuven.