Inschrijving Leuven beKOORt

Hartelijk dank voor je interesse in 'Leuven beKOORt'!

Je vindt hier ook de voorwaarden voor deelname.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact via info@leuvenbekoort.be.

Inschrijvingsformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Contactpersoon

Alle communicatie verloopt via deze vertegenwoordiger.

Profiel koor

Voorwaarden

  • Je koor bestaat uit minimum 12 en maximum 120 zangers.
  • Je zingt a capella of met akoestische begeleiding. Slechts op enkele locaties is er een stopcontact beschikbaar.
  • Je meldt je aan vóór 10 april 2022. Na deze deadline wordt er gekeken of alle zangmomenten ingevuld geraken. Indien er zich meer koren aanmelden dan er zangmomenten beschikbaar zijn, gebeurt er een loting op basis van praktische en inhoudelijke criteria (capaciteit van podia, verschillende koor- en muziekstijlen, diversiteit, enz.)
  • Je krijgt eind april 2022 een bericht over je selectie.
  • Je inschrijving is pas definitief na betaling van een waarborg van € 100 op BE68 5230 8054 4734, de rekening van KOORUWEL, met vermelding van de koornaam en dit uiterlijk op 15 mei 2022. Dit bedrag is enkel bedoeld om zekerheid te hebben dat je koor effectief deelneemt, zodat er in het programma geen onverwachte ‘gaten’ vallen. Na deelname krijg je de waarborg volledig terugbetaald, binnen de week na het festival.
    ‘Leuven beKOORt’ is immers volledig gratis voor koren en publiek.
  • Tegen eind mei 2022 verneem je op welke momenten en op welke podia je zal optreden. Elk koor krijgt twee optredens van telkens 25 minuten tussen 14.00 en 18.00 uur, op twee verschillende en sfeervolle locaties (je kan hier hetzelfde repertoire zingen). Je wordt op elke locatie ook aangekondigd door een medewerker van ‘Leuven beKOORt’.
  • We plannen een samenzangmoment met zoveel mogelijk koren om het festival af te sluiten. Je ontvangt begin mei 2022 de partituur van een toegankelijk nummer, zodat je het kan instuderen.