Dit is de trailer van 'THIS SIDE UP', de eerste voorstelling van BATMAT voor iedereen vanaf 4 jaar.

Identikit - Sabien Van Moorter

Wie ben je?

Ik ben Sabien en ik ben 30 jaar. Nadat ik afstudeerde in klinische psychologie studeerde ik drama aan het KASK in Gent en volgde ik een post-academische opleiding tot theaterdocent aan Toneelacademie Maastricht. Op dit moment ben ik actief als freelance theatermaker en actrice en werk ik tijdelijk voor het Leuvense stadsgezelschap Het nieuwstedelijk als dagelijkse leiding.

Waar ben je mee bezig?

Ik maak deel uit van twee fijne theatergezelschappen, BATMAT en Fernand. BATMAT maakt beeldend theater voor een jong publiek en Fernand maakt schoolvoorstellingen voor de eerste graad middelbaar onderwijs.

30CC en jij

Met 30CC heb ik een heel goeie band! Zo mocht ik al verschillende keren in residentie in Cas-co, waar de podiumkunstenruimte door 30CC wordt beheerd. En het theatergezelschap Fernand ontstond pas nadat we onze eerste voorstelling 'Niet echt, wel waar.' in opdracht maakten van (Fernande van) 30CC. BATMAT, tenslotte, kon haar eerste voorstelling 'THIS SIDE UP' creëren mede door de logistieke en financiële steun van 30CC. 'THIS SIDE UP' ging zelfs in première in het Wagehuys in Leuven.

Artiest in Beeld

30CC brengt de Leuvense artiestengemeenschap in beeld via deze raamtekeningen.
Kom meer te weten over dit project en ontdek alle andere artiesten in beeld.

Foto: © Laure-Anne Iserief

Adres

Pleinstraat 72, Heverlee

Vind Sabien Van Moorter op de Artiest in Beeld-kaart.

Raamtekening

Het werk van Sabien Van Moorter werd verbeeld door Isabelle Geeraerts.

Meer weten?

Neem een kijkje op de website van BATMAT.