We tonen 3 fragmenten uit voorstellingen: 

  1. Thrill me (proMITHEus), het waargebeurde verhaal van een weerzinwekkende moord op Bobby Franks. Een musical voor 2 spelers en een pianist.
  2. Murder Ballad (proMITHEus), een musical over hoe ver je kan gaan om te krijgen wat je wil, en hoe dun de grens tussen fictie en werkelijkheid blijkt te zijn. 
  3.  Shrek, de musical (Mithe), de feestvoorstelling van 10 jaar Mithe, gebracht in de stadsschouwburg in Leuven in januari 2020.

Identikit - Pieter-Jan Martens & Kristel Lamerichs

Wie zijn jullie?

Pieter-Jan Martens & Kristel Lamerichs, twee makers met een hart voor (kleinschalige) musicalproducties. Onze liefde gaat uit naar de voorstellingen die je eerder Off-West End en Off-Broadway zal vinden. We willen deze pareltjes graag delen met het Belgische publiek.

Waar zijn jullie mee bezig?

We maken musicalvoorstellingen, zowel met professionele spelers (proMITHEus) als met amateurs (Mithe). Daarnaast geven we lessen, workshops en kampen in musical. Pieter-Jan neemt de zakelijke leiding voor zijn rekening. Kristel beheert het artistieke plaatje.

30CC en jullie

Via 30CC krijgen we de kans om dergelijke producties te tonen en te maken. We zijn dan ook heel blij dat 30CC deze vorm van musical in België mee op de kaart wil krijgen.

P.S.

Extra info vind je op de website van proMITHEus en muscialcompagnie Mithe.

Artiest in Beeld

30CC brengt de Leuvense artiestengemeenschap in beeld via deze raamtekeningen.
Kom meer te weten over dit project en ontdek alle andere artiesten in beeld.

Adres

Eénmeilaan 7, Kessel-Lo

Vind Pieter-Jan Martens en Kristel Lamerichs op de Artiest in Beeld-kaart.

Raamtekening

Het werk van Pieter-Jan Martens en Kristel Lamerichs werd verbeeld door Lien Geeroms.